BSO

BSO Kind & Co    

De Sint Bonifatiusschool heeft vanaf januari 2021 een BSO contract met KMN Kind & Co. Op de populaire opvangdagen wordt in het schoolgebouw BSO aangeboden.Marcia de Kreij wordt één van de vaste gezichten op de groep. Bekend gezicht? Dat klopt! Marcia werkte 15 jaar als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Haarlekijn en nu al weer even voor Kind & Co. Dat deze leuke en gezellige dame ervaren is met kinderen hoeven we niemand uit te leggen. Naast de BSO werkt ze ook als onderwijs-assistent op de Willibrordschool en binnenkort ook op de Sint Bonifatiusschool. Naast Marcia zullen jullie ook kennismaken met Anja Vermeer. Zij werkt al ruim 8 jaar als pedagogisch medewerker voor Kind & Co en is dol op de openheid en fantasie van kinderen. Met haar passie voor kunst, fotografie en natuur denken we dat we een heel fijn team hebben voor de kinderen op BSO St. Bonifatius.

De BSO op onze school in het kort:

  • Huiselijk en gezellige sfeer 
  • Uitdagende en prikkelende activiteiten
  • Regelmatig maakt Kind en Co gebruik van externe partijen om het programma nog leuker te maken
  • Kinderen hebben zelf de keuze om deel te nemen aan de activiteiten of om lekker vrij te spelen
  • De kinderen zullen veel buiten zijn in het groen, wat aansluit bij de visie van de Sint Bonifatiusschool
  • Veel verschillende speelmaterialen

Openingsdagen

De BSO biedt opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar van de Sint Bonifatiusschool. De BSO is geopend, aansluitend aan school, tot 18:30 uur. 

Studiedagen en schoolvakanties 

Tijdens studiedagen en schoolvakanties voegt BSO St. Bonifatius samen op BSO Willibrord in de Willibrordschool. Op deze dagen zijn wij geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur. 

Ruilen en extra dagen afnemen

Indien uw kind een dag niet kan komen naar de opvang dan heeft u de gelegenheid tot het ruilen van deze dag. Ruilen gaat in overleg met de medewerkers van de locatie en is op basis van beschikbaarheid. U heeft vier weken ervoor en erna de tijd om de dag te ruilen.Indien u een extra dag wilt afnemen dan kan dat op basis van beschikbaarheid. U krijgt achteraf een factuur van de extra afgenomen dag.(Incidentele) opvang op woensdag en vrijdag is mogelijk en kan afgenomen worden op BSO Willibrord. 

Tarieven en pakketten

Op www.kmnkindenco.nl treft u informatie aan over de tarieven en pakketten van KMN Kind & Co.

Inschrijven

Aanmelden voor BSO St. Bonifatius kan via www.kmnkindenco.nl
Mocht u meer informatie wensen, vragen hebben dan kunt u dat doen bij:
Wieke Westrik, clustermanager, w.westrik@kmnkindenco.nl, telefoon 06-43499538
Marleen Jansen, senior pedagogisch medewerker, m.jansen@kmnkindenco.nl, telefoon 06-50052156

 

BSO Partou    

Partou heeft twee vestigingen in de buurt van de Sint Bonifatiuschool.Men kan vaste dagen afnemen in schoolweken en in vakanties. Daarnaast is er de mogelijkheid om een contract voor 52, 48, 44, 40 of 12 weken af te nemen. Er zijn ook diverse mogelijkheden om een  flexibel contract af te nemen of een om de week contract. Er zijn speciale contractmogelijkheden voor ZZP-ers. Tevens bestaat de mogelijkheid tot incidentele opvang. Dit kan ook als u geen klant bent en af en toe opvang nodig heeft (bijvoorbeeld op een studiedag). Ons formulier voor incidentele opvang wordt ook erkend door de belastingdienst m.b.t. de tegemoetkoming in de kosten. Tot slot bieden beide locaties de mogelijkheid dat kinderen vanaf 5 jaar op vrijdagmiddag zwemles volgen voor A, B of C diploma bij zwembad Fletiomare. Een medewerker is die middag bij de kinderen aanwezig tot tenminste 18:15 uur. De kinderen kunnen bij het zwembad worden opgehaald.

 

Sport-BSO Partou Componistenlaan 1

Bij sport-BSO Partou Componistenlaan staat sport en spel centraal. Deze BSO is gelegen in Vleuten op sportpark De Vryheit (DESTO) aan de Componistenlaan. Er zijn vele speelmogelijkheden zowel buiten als binnen. De sport-BSO is alle doordeweekse dagen (ma t/m vrij) open.Sport en spel staat centraal in hun activiteitenaanbod, maar natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker vrij te spelen, bouwen, knutselen, lezen, etc.Sport wordt gestimuleerd, maar niets moet. Iedere maand zijn er speciale workshops en lessenreeksen voor alle kinderen (gratis).De medewerkers van sport-BSO Partou Componistenlaan halen zelf de kinderen op van de Willibrordschool en de Bonifatiusschool.Het ophalen gaat met eigen busjes met stoelverhogers of op de fiets (afhankelijk van de leeftijd van het kind).
Meer weten? Kijk op www.partou.nl/componistenlaan1 of neem contact op met:
vestigingsmanager Carry Northolt via 06 52 75 76 85 of componistenlaan1@partou.nl  of met het team via 06 13 70 65 48

KDV en BSO Partou Moerasvaren

Middenin Vleuterweide vindt u BSO (in combinatie met kinderverblijf) Partou Moerasvaren. Een BSO voor de speurneuzen en kinderen met groene vingers. De BSO is gehuisvest in vier woonhuizen en hier staan natuur en techniek centraal. De kinderen maken kennis met uiteenlopende onderwerpen zoals het "leven van een slak", overleven in de natuur, groenten kweken, levende takken houden, maar ook knutselen met natuurlijke materialen en buitenspelletjes. In de woonhuizen zijn aparte activiteitenruimtes zoals een atelier, theater en een timmer- en bouwhoek. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker vrij te spelen, bouwen, knutselen, lezen, etc.Iedere maand zijn er (kostenloos) speciale workshops en lessenreeksen voor alle kinderen zoals muziekles, stoeiles, les in science.De medewerkers van BSO Partou Moerasvaren halen zelf de kinderen op van de volgende scholen: Willibrordschool, twee locaties van de 12 Ruiters (de Boomgaard en de Tuinlanden), de Zonnewereld, en twee locaties van OBS Vleuterweide (Vleuterweide en Vleuterweide Passiebloem).  Het ophalen gaat lopend (eventueel met een grote bolderkar), met de (bak)fiets of met een taxi.
Wilt u meer weten of een keer komen kijken? Belt u dan even met
Bjorn Lamet, vestigingsmanager van Partou Moerasvaren op 030 - 214 29 39 of 06 - 52 75 76 25. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Of kijk op www.partou.nl/moerasvaren

 

BSO BuitenGewoon Sport Theater en Dans    

BSO BuitenGewoon biedt kinderen tussen de 4 en 12 jaar de kans om zich in een kleinschalige omgeving vrij te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk: we houden rekening met de wensen van u en uw kind en hebben regelmatig contact met u over de ontwikkeling van uw kind.

BSO BuitenGewoon heeft plek voor maximaal 40 kinderen. In deze kleinschalige en vertrouwde omgeving is er naast de actieve workshops voldoende rust om bijvoorbeeld huiswerk te maken of een boek te lezen.

Onze pedagogische medewerkers worden aangenomen op basis van hun creatieve en sportieve kwaliteiten zodat we activiteiten zoals sport, theater en dans aan kunnen bieden. Wij werken met vaste medewerkers die betrokken zijn bij onze BSO. 

BuitenGewoon heeft beschikking over een grote buitenruimte. Dankzij deze faciliteiten worden kinderen uitgedaagd om zich op een actieve manier te ontwikkelen. Teamsporten en samenwerkingsspellen stimuleren de kinderen om elkaar te helpen, van elkaar te leren, vriendschappen te sluiten en uitdagingen aan te gaan zodat ze zich sociaal en emotioneel kunnen ontplooien.

voor meer informatie: www.bso-buitengewoon.nl of kijk op onze Facebookpagina. 

Scouting locatie: Componistenlaan 10 3451 XS Utrecht
algemeen@bso-buitengewoon.nl
06 457 563 69